10 признака, че партньорът, с когото се срещате, не си струва

Използва секса като оръжие
12 фев 2023 09:18, Михаела Лазарова
62
10 признака, че партньорът, с когото се срещате, не си струва
Снимка: Istock

Едно от най-големите предизвикателства във връзките е да уцелите точния човек. Щеше да е много хубаво, ако можете предварително да знаете що за човек е партньорът, с когото се срещате. Това би ви спестило много болка и разочарования, както и изгубено време в надежда, че този път ще се получи.

6 знака, че той само ви използва

Започвате да излизате с някого, а постепенно осъзнавате, че той е пълен загубеняк и не си струва. Никой не иска да бъде сам, затова се опитвате да отминавате някои неща, които не ви харесват, оправдавате го, но се появяват още и още сигнали, че трябва да прекратите тази връзка.

Кои са 10-те признака, че партньорът, с когото се срещате, е загубеняк и не си струва?

1. Той иска дете без някакво стабилно основание.

Някои мъже искат деца от жените, в които са влюбени без особена причина. Любовта замъглява съзнанието и преценката им и ги кара да действат импулсивно. Едно от най-характерните импулсивни мъжки желания е създаването на дете. Но ако това не е подплатено със стабилни аргументи, може да се окаже, че накрая ще имате две деца накуп, за които да се грижите и едното определено няма да е новородено.

2. Той трябва да прави всичко с вас.

Един от най-характерните признаци на мъжът загубеняк е неспособността му да действа сам, да взима решения сам и да проявява добра преценка. Ако на него му се налага постоянно да се допитва до вас или иска да прави всичко заедно с вас, това подсказва за емоционална нестабилност.

14 признака, че той ви прави на глупачка

3. Нуждае се от внимание.

Вашият партньор може да не си струва като мъж, ако постоянно се нуждае от внимание. Може да се окаже, че си имате работа с човек, който няма самочувствие или изпитва зависимост към вас, която се проявява в невъзможност да взима решения сам или да прави нещо сам.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
3
 
! Отговори
........... преди 1 година
Излиза че колкото техниката напредва и се облекчава домашната работа,толкова по-капризни и мързеливи стават жените и мъжете !Преди жените как са се оправяли и с домакинска работа и с другата селска работа или в някое предприятие.А сега има перални,сушилни,СМАРТ джаджи като климатик смарт ,бойлер смарт,микровълнови печки и т.н.
51
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Тъ.пите жени оправдаваме със слугинажа, а тъ.пите мъже с кое ги оправдаваме......
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Природата греши. Тази отгоре оправя работите.
49
3
 
6
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ МЪЖЕ ! преди 1 година
Написани са ви 10 признака, че партньорката , с която се срещате, не си струва ! Четете и внимавайте с какви жени и момичета свързвате живота си ! Дайте малко пари за адвокат да ви разясни какво са жените . Ще спечелите от това !!!
48
4
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Абсолютно вярно, жените са си виновни. Изключително ограничени и без.....мозъчни същества. Имат донякъде оправдание със слугинажа, който така или иначе вършат, дори и да не признаваме ние.
47
7
 
7
 
! Отговори
анонимна преди 1 година
До баш...ще ти чисти и слугува, ако я издържаш. Да не би да ти е слугиня? Но дори и слугиня не щеш, защото на нея се плаща. Искаш нещо като робиня. По-долу имаше коментар за майките, точно те носят огромна вина за подобни мамини синчета.
46
3
 
9
 
! Отговори
една преди 1 година
Съвременните мъже само гледат да се изфукат с някоя засукана, а не да издържат семейство!!!!!!!!!!! Всичките ми познати млади жени искат да създадат семейства, но ако са малко по-непривлекателни особено, никакъв шанс!!!!!!!!!!!!!!
45
1
 
2
 
! Отговори
Един преди 1 година
Долу пише, че още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg и линкът препраща към статия със заглавие "10 признака, че партньорът ви е загубеняк". :)
44
6
 
12
 
! Отговори
Баш башлията преди 1 година
Съвременните жени искат само пари и екскурзии,не ги чакай да гледат къща и деца! Мързи ги да чистят ,иначе претенции до небесата
43
5
 
10
 
! Отговори
жена преди 1 година
До анонимна - то топмоделите са се наредили на опашка пред такива егоисти с празни джобове!? Ще има да чааааакат, но това си е самата истина и по моите наблюдения. Братовчед ми търси подобна, но нищо не го огря.....
42
7
 
8
 
! Отговори
анонимна преди 1 година
До Юри - а вие масово икате някой топмодел, който да мълчи, да "шета" по цял ден, да си затваря очите ако кръшкате, защото виж ти, сте били мъже и пр. За огромно съжаление т..пите ви майки ви подкокоросват за това, работя с мъже и твърдя, че 90% са такива.
41
7
 
6
 
! Отговори
До Юри преди 1 година
Дава ти младостта, девствеността и първата си любов, очаквайки да срещне такъв мъж, какъвто вижда в романтичните си сънища всяко младо девойче. Срещне ли такъв, ще му е вярна цял живот, ще му роди деца и ще бди над домашното му огнище. Но какво се получава в 99% от случаите? Мамин льольо се води от правилото "Виж й акъла на тая", възползва се от наивността й и после я зарязва показно, за да се хвали пред приятелите си и да й се подиграва. И ето ти метаморфозата, от наивка - зла алчна к.у.чка.
40
7
 
18
 
! Отговори
Юри преди 1 година
Съвременните жени искат всичко и дават... нищо! Да не се чудите защо немате ухажори! Първо се вижте в огледалото, де.
39
2
 
11
 
! Отговори
Пена преди 1 година
Многогодишната госпожица Лазарова преписва разни статии на английски за да блесне с оригинална мисъл. Основната цел на писанията е да не оставим здраво семейство в България! "Кака да познаем че съпруга не ни зачита? - Диша, гадината!"
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По публикацията работи: Михаела Лазарова...---тя ли ги измисли всички тез неща питам ?
37
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е нормално да обвинява своите родители за всички свои несполуки. Но също така няма да е добре, ако се отнася спрямо тях безкритично и счита, че всичко, което те правят или казват е безгрешно и най-правилно. Родителите трябва да се обичат и уважават. Знаем, че всичко, което те правят или ни съветват, е за наше добро, според тях. Но никой не е безгрешен. Когато синът или дъщерята са вече зрели хора, би трябвало да могат да различават разумните от наивните съвети на родителите си.
36
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз ще посоча като пръв признак патологична ревност. Ако човекът до теб почне да ти изниква иззад всеки храст, бегаай със 100 километра в час.
35
0
 
7
 
! Отговори
ЗаГолемитеИзисквания преди 1 година
И тук има значение обективността и чувството за мярка. Ако партньорът ти правилно оценява твоите качества и заложби и те подтиква да се усъвършенстваш и да се опитваш да постигнеш повече, в това няма нищо лошо. Той искрено ти желае доброто и те стимулира да се реализираш. Лошо е, когато има ненормални и нереалистични амбиции. Може би иска да получи облаги и положение в обществото на твой гръб и затова непрекъснато изисква от теб и невъзможното.
34
1
 
11
 
! Отговори
Истинският мъж... преди 1 година
...трябва да има сребро в косите, злато в джоба и желязо в кръста. От баба го знам, де...
33
0
 
9
 
! Отговори
За флирта преди 1 година
Има значение как флиртува. Ако просто се държи любезно и прави приятни комплименти на дамите, в това няма нищо лошо. Обидно е само тогава, когато в присъствието на своята съпруга или приятелка той флиртува като саляч, който си търси ново гадже.